VI BYGGER NYTT KLATRESENTER - HØYT UNDER TAKET LETOHALLEN

HUT-Letohallen Åpner 19.August 2023!

Bli tilsendt åpningstilbud og nyheter på e-post.

FAKTA OM HUT-Letohallen:
– 1200 m2 gulvareal + 200 m2 mesanin
– 600 m2 klatrevegger
– 500 m2 buldring
– 100 m2 barnerom
– Høyeste klatrevegg: 15 m
– Antall ledlinjer/ klatreruter: 45
– Antall topptau som henger klare: 5
– Antall Autobelay: 30
– Antall innendørs via ferrata klatreløyper: 4

I den velkjente Letohallen sør for Eidsvoll langs E6 vil Høyt Under Taket Letohallen åpne dørene allerede høsten 2023! Letohallen som fra før inneholder aktivitetstilbud som treningssenter, squashbaner, padelbaner med mer vil bli en god plassering for Høyt Under Taket og klatreaktivitetene som tilbys. Uten noe etablert klatretilbud i området vil dette bli et samlingspunkt for både nybegynnere som aldri har prøvd klatring før og erfarne klatrere.

Konseptet Høyt Under Taket

Interessen for klatring er stor, både som sport for de profesjonelle og som
breddeidrett for de som ønsker seg et annet tilbud enn ordinær lagidrett og
tilsvarende.

Vi opplever stor rekruttering til klatring som aktivitet i våre sentre. Klatresporten har for lengst blitt allemannseie, og vi får utallige gjester som overraskende uttaler at de aldri trodde klatring skulle være noe for de, men blir desto mer bitt av basillen. Klatring i et Høyt Under Taket senter er miljøskapende, inkluderende og passer for alle uansett ferdigheter.

Gründer av Høyt & Lavt Gruppen, Hans Chr Wilson.

Etableringene av de nye sentrene på Lørenskog, Moss og Eidsvoll vil øke antallet Høyt Under Taket klatresenter i Norge til seks. De eksisterende finner man i Tønsberg, Skien og Bergen (Fana), alle i full drift.

Med de nye klatresentrene vil vi være godt representert i Sør-Norge, og dette vil komme våre medlemmer tilgode.

Våre medlemmer kan benytte seg av alle Høyt Under Taket senter i sitt medlemskap og dette tilbudet vil bare bli bedre og bedre i takt med vår utvikling av konseptet og Høyt Under Taket nettverket. Høyt Under Taket er et breddetilbud innen klatring med tilbud for nybegynnere, viderekomne og de erfarne, og vi er veldig bevisste på å senke den opplevde terskelen det er å besøke et klatresenter for de som ikke har gjort det før. Mestringsfølelse og klatreglede er to essensielle element hos oss, og viser at det er akkurat det våre gjester vil ha.

Vi gleder oss stort til nyåpningene i tiden framover og i tråd med visjonen vår ”Klatring for Alle” vil vi invitere inn gammel og ung, erfaren eller nybegynner til å komme og klatre hos oss. Vi garanterer en spennende klatreopplevelse som passer akkurat deg.

Daglig leder i Høyt Under Taket, Rune Osvold.

For spørsmål eller utfyllende informasjon:
Rune Osvold, Daglig leder Høyt Under Taket AS
Mail: letohallen@hoytundertaket.no
Telefon: +47 95 05 79 09