Vi bygger nytt klatresenter - Høyt Under Taket Moss

HUT Moss - åpner i 2024!

Bli tilsendt åpningstilbud og nyheter på e-post.

På høyda i Moss vil Høyt Under Taket Moss derimot åpnes i et helt nytt bygg. På tomta der i dag «Moss’ styggeste bygg» står vil et Snøhetta-tegnet massivtrebygg reise seg som fugl Fønix opp av asken. Bygget blir det andre bygget av dette slaget i Norge, der det første er Høyt Under Taket Skien som åpnet i september 2022 og i dag er et klatresenter i full drift. Bygget er av unikt utseende både innvendig og utvendig, og kunne ved ferdigstilling skilte med tittelen Norges tetteste trebygg.

Konseptet Høyt Under Taket

Interessen for klatring er stor, både som sport for de profesjonelle og som breddeidrett for de som ønsker seg et annet tilbud enn ordinær lagidrett og tilsvarende.

Vi opplever stor rekruttering til klatring som aktivitet i våre sentre. Klatresporten har for lengst blitt allemannseie, og vi får utallige gjester som overraskende uttaler at de aldri trodde klatring skulle være noe for de, men blir desto mer bitt av basillen. Klatring i et Høyt Under Taket senter er miljøskapende, inkluderende og passer for alle uansett ferdigheter.

Gründer av Høyt & Lavt Gruppen, Hans Chr Wilson.

Etableringene av de nye sentrene på Lørenskog, Moss og Eidsvoll vil øke antallet Høyt Under Taket klatresenter i Norge til seks. De eksisterende finner man i Tønsberg, Skien og Bergen (Fana), alle i full drift.

Med de nye klatresentrene vil vi være godt representert i Sør-Norge, og dette vil komme våre medlemmer tilgode.

Våre medlemmer kan benytte seg av alle Høyt Under Taket senter i sitt medlemskap og dette tilbudet vil bare bli bedre og bedre i takt med vår utvikling av konseptet og Høyt Under Taket nettverket. Høyt Under Taket er et breddetilbud innen klatring med tilbud for nybegynnere, viderekomne og de erfarne, og vi er veldig bevisste på å senke den opplevde terskelen det er å besøke et klatresenter for de som ikke har gjort det før. Mestringsfølelse og klatreglede er to essensielle element hos oss, og viser at det er akkurat det våre gjester vil ha.

Vi gleder oss stort til nyåpningene i tiden framover og i tråd med visjonen vår ”Klatring for Alle” vil vi invitere inn gammel og ung, erfaren eller nybegynner til å komme og klatre hos oss. Vi garanterer en spennende klatreopplevelse som passer akkurat deg.

Daglig leder i Høyt Under Taket, Rune Osvold.

Fakta

Høyt Under Taket Moss:

  • 950 m2 gulvareal + 500 m2 mesanin
  • Klatrevegger 794 m2
  • Buldrevegger 350 m2
  • 25 m2 barnerom
  • Høyeste klatrevegg: 14 m
  • Antall linjer klatreruter: 45
  • Antall topptau som henger klare: 6
  • Antall Autobelay: 30
  • Antall innendørs via ferrata klatreløyper: 4

For spørsmål eller utfyllende informasjon:
Rune Osvold, Daglig leder Høyt Under Taket AS
Mail: moss@hoytundertaket.no
Telefon: +47 95 05 79 09