Vi bygger nytt klatresenter - Høyt Under Taket Snø

HUT-SNØ åpner i 2024!

Bli tilsendt åpningstilbud og nyheter på e-post.

Fakta om HUT-SNØ:
– 2900 m2 gulvareal + 200 m2 mesanin
– Klatrevegger 1900 m2
– Buldrevegger 700 m2
– 100 m2 barnerom
– Høyeste klatrevegg antall meter: 13,5
– Antall ledlinjer: 120
– Antall topptau som henger klare: 15
– Antall Autobelay: 65
– Antall innendørs via ferrata klatreløyper: 3

Høyt Under Taket SNØ vil bli det største Høyt Under Taket senteret så langt, med over 2900m2 gulvareal. Klatresenteret skal etableres i det allmenn kjente bygget som bare går under navnet «Skeidar-bygget», som er synlig fra E6 ved Snøbyen på Lørenskog. Klatretilbudet tilfører en ny dimensjon til aktivitetstilbudet som Snøbyen og nå har og gjør området til en enda mer komplett destinasjon for aktivitetsbaserte opplevelser, både for tilreisende og lokale.

Konseptet Høyt Under Taket

Interessen for klatring er stor, både som sport for de profesjonelle og som breddeidrett for de som ønsker seg et annet tilbud enn ordinær lagidrett og tilsvarende.

Vi opplever stor rekruttering til klatring som aktivitet i våre sentre. Klatresporten har for lengst blitt allemannseie, og vi får utallige gjester som overraskende uttaler at de aldri trodde klatring skulle være noe for de, men blir desto mer bitt av basillen. Klatring i et Høyt Under Taket senter er miljøskapende, inkluderende og passer for alle uansett ferdigheter.

Gründer av Høyt & Lavt Gruppen, Hans Chr Wilson.

Etableringene av de nye sentrene på Lørenskog, Moss og Eidsvoll vil øke antallet Høyt Under Taket klatresenter i Norge til seks. De eksisterende finner man i Tønsberg, Skien og Bergen (Fana), alle i full drift.

Med de nye klatresentrene vil vi være godt representert i Sør-Norge, og dette vil komme våre medlemmer tilgode.

Våre medlemmer kan benytte seg av alle Høyt Under Taket senter i sitt medlemskap og dette tilbudet vil bare bli bedre og bedre i takt med vår utvikling av konseptet og Høyt Under Taket nettverket. Høyt Under Taket er et breddetilbud innen klatring med tilbud for nybegynnere, viderekomne og de erfarne, og vi er veldig bevisste på å senke den opplevde terskelen det er å besøke et klatresenter for de som ikke har gjort det før. Mestringsfølelse og klatreglede er to essensielle element hos oss, og viser at det er akkurat det våre gjester vil ha.

Vi gleder oss stort til nyåpningene i tiden framover og i tråd med visjonen vår ”Klatring for Alle” vil vi invitere inn gammel og ung, erfaren eller nybegynner til å komme og klatre hos oss. Vi garanterer en spennende klatreopplevelse som passer akkurat deg.

Daglig leder i Høyt Under Taket, Rune Osvold.

For spørsmål eller utfyllende informasjon:
Rune Osvold, Daglig leder Høyt Under Taket AS
Mail: Sno@hoytundertaket.no
Telefon: +47 95 05 79 09