Velg klatresenter

Barn og ungdom

Barneklatring (6-9år).

Barneklatring er for barn som har lyst til å bli kjent med klatring. Fokus ligger på å skape klatreglede og bli kjent med ulike klatreaktiviteter. Våre instruktører vil finne gode utfordringer med variert aktivitet.

Ungdomsklatring (10-13år).

Ungdomsklatring gir en innføring i ulike klatrearter og grunnleggende klatreteknikk. Ungdommene lærer de grunnleggende sikkerhetsrutinene på en trygg måte. Våre instruktører vil finne varierte og gode utfordringer som passer den enkeltes nivå. Fokus ligger på mestring, grunnleggende klatreteknikk og bevegelighet.

Treningsgruppe ungdom (10-13 år)

Treningsgrupper er et tilbud til ung ungdom som er noe kjent med klatring fra før og som ønsker en noe mer teknisk økt enn ungdomsgruppen. For barn/ungdom 10-13 år.

Treningsgrupper Ungdom (13-16år).

Treningsgruppe ungdom er et tilbud for ungdom som ønsker å lære seg grunnleggende klatre- og sikringsteknikker.

Barnebursdag

Bursdag med klatring for barna!

Har du barn som er glad i å klatre? Høyt Under Taket Tønsberg arrangerer barnebursdager for barn i alle aldre! Hos oss ligger alt til rette for en skikkelig aktiv og sosial bursdag på klatresenteret!

Skoleklasser

Klatring for skoleklasser!

Legg årets avslutningstur, bli-kjent-tur eller kanskje kroppsøvingstimen til klatresenteret!

Vi har en rekke ulike klatrevegger og klatreløyper elevene kan boltre seg, tradisjonelle klatrevegger, temaklatrevegger, buldring og klatreløyper!

Grunnkurs inne, aldersgrense 13 år.

ALDERSGRENSE 13 år.
På grunnkurs inne lærer du alt det grunnleggende for klatring med klatretau og taubrems. Innholdet på kurset er sikringsteknikk, bruk av utstyr, klatring på topptau og ledklatring, sikker opptreden i klatresenter og grunnleggende klatreteknikk.
Etter kurset kan du gå opp til brattkortprøven.