Velg senter

Senteret åpner 7.september 2024

Opplevelsesklatring

Perfekt for deg som aldri har klatret før eller bare vil ha det moro med å utforske klatring.

Opplevelsesklatring

Opplevelsesklatring er perfekt for deg som aldri har klatret før eller bare vil ha det moro med å klatre. Opplevelsesklatringen hos oss består av innholdsrike temaklatrevegger, innendørs klatrepark med klatreløyper og via ferrata! Dette er klatring som passer for alle i familien og dere kommer til å ha det skikkelig gøy. Barna vil stortrives og voksne vil møte på utfordringer som barna leker seg igjennom. Dette vil føles som et trygt og godt førstemøte med klatring innendørs. Vi bruker autosikringer på hele klatresenteret og du får opplæring i bruk av disse.

TEMAKLATREVEGGER

Vi har klatrevegger med ulike temaer hvor du kan klatre på husfasader med morsomme og utfordrende hinder. Når du klatrer er du hele tiden sikret med en autosikringen/auto belay, som du får opplæring i hvordan du bruker når du kommer på klatresenteret.

Storen – Innendørs Via Ferrata klatreløyper ! 

På Storen har vi 5 morsomme via ferrata klatreløyper i ulik vanskelighetsgrad. Her er det flere spennende hindre på rekke og rad som dere må klatre dere igjennom, før dere avslutter på bakken igjen. Klatreløypene er merket med farger og høydekrav på den som skal klatre. Oransj er enklest og rød er vanskeligst. På Storen finner dere disse klatreløypene:

  1. (Høydekrav: 80 cm)
  2. (Høydekrav: 80 cm)
  3.  (Høydekrav: 110 cm)
  4.  (Høydekrav: 110 cm)
  5.  (Høydekrav: 140 cm)

Tilbudet med opplevelsesklatring er for små og store barn, rett og slett «barn» i absolutt alle aldre. Å klatre på Storen eller i temaklatreveggene med autosikring (auto belay) er en veldig godt start for deg som ikke har klatret så mye fra før. Eller som bare vil oppleve en liten smakebit av klatreverdenen.

Høydekrav & vektgrense til klatreløypene

Fargekoder på løypene:
Oransje
: person over 80 cm.
Grønn: person over 110 cm.
Blå: person over 110 cm.
Rød: person over 140 cm.

Vektgrense: 120 kg

Barn under 13 år må være ifølge og under oppsyn av en ansvarlig voksen over 18 år.

NB! Det er forbudt med utesko inne på klatresenteret.

Autosikring i temaklatreveggene

Vi har autosikringer (auto belay) på alle klatreveggene på senteret vårt! Du må bare få en kort opplæring så er du klar til å utforske klatreveggene på en trygg og sikker måte!

Kjøp billetter