Velg klatresenter


Opplevelsesklatring

Opplevelsesklatring er perfekt for deg som aldri har klatret før eller bare vil ha det moro med å klatre. Opplevelsesklatringen hos oss består av innholdsrike temaklatrevegger, innendørs klatrepark med klatreløyper og via ferrata!

Opplevelsesklatring

Opplevelsesklatring er perfekt for deg som aldri har klatret før eller bare vil ha det moro med å klatre. Opplevelsesklatringen hos oss består av innholdsrike temaklatrevegger, innendørs klatrepark med klatreløyper og via ferrata! Dette er klatring som passer for alle i familien og dere kommer til å ha det skikkelig gøy. Barna vil stortrives og voksne vil møte på utfordringer som barna leker seg igjennom. Dette vil føles som et trygt og godt førstemøte med klatring innendørs. Vi bruker autosikringer på hele klatresenteret og du får opplæring i bruk av disse.

TEMAKLATREVEGGER

Gir muligheter til å kjenne på sin indre pirat og få klatre i piratnett. Leke på husfasader og klatre rundt på morsomme og utfordrende vegger mens autosikring (auto belay) sørger for at klatreren er sikret hele tiden.

KLATRELØYPER & VIA FERRATA

I vår innendørs klatrepark har vi 2 morsomme klatreløyper og 1 via ferrata løype. Her er det flere spennende hindre på rekke og rad som på dere må klatre dere igjennom, før dere avslutter på bakken igjen.

Tilbudet med opplevelsesklatring er for små og store barn, rett og slett «barn» i absolutt alle aldre. Dette er også helt perfekt for deg som ikke har klatret så mye fra før. Eller bare vil oppleve en ny del av klatreverdenen.

Høydekrav & vektgrense til klatreløypene

Fargekoder på løypene:
Oransje
: person over 80 cm.
Grønn/mørkegrønn: person over 110 cm.
Rød/blå: person over 140 cm.

Vektgrense: 120 kg

Barn under 6år må være ifølge og under oppsyn av en ansvarlig voksen over 18 år.

NB! Det er forbudt med utesko inne på klatresenteret.

Autosikring i temaklatreveggene

Vi har autosikringer på alle klatreveggene på senteret vårt! Du må bare se en opplæringsvideo så er du klar for å utforske klatreveggene på en trygg og sikker måte!