Velg klatresenter

Vi vil at du skal kunne utnytte ditt fulle potensiale i klatreveggene hos oss. Derfor bygger vi styrkerommet som gir deg mulighet til å drive spesifikk klatretrening.

Et av de første klatresentrene i Norge som tilbyr «Kilter Board»

Vi har hørt på klatrerne våre og gått til innkjøp av det nyeste og mest tekniske treningsverktøyet en klatrer i 2019 kan ha. Klatreveggene fra «Kilter Board» og «Moonboard» er det hotteste innen digitale klatrevegger. Høyt Under Taket er et av de første klatresentrene i Norge som skal tilby Kilter Board. På begge klatreveggene kan du trene på mange tusen ulike problemer og samtidig følge utviklingen din i appene til Moonboard og Kilter Board.

Kjøp årskort her

Klatreveggene er standardisert med ulike klatretak og du vil kunne kjenne de igjen ved besøk til andre klatresenter med samme type klatrevegger. Det geniale med dette er at uansett hvor i verden du finner et Moonboard eller Kilter Board så kan du klatre og trene på de samme problemene.

Best av alt er teknologien. Last ned appen, så er du klar til å koble deg på. Da kan du finne frem til hvilke problemer du vil trene på ved din neste økt.

Skreddersydd styrkerom for klatrere

Driftsleder ved Høyt Under Taket Tønsberg, Simen Sjulstad forteller at dette bare er begynnelsen på et innholdsrikt styrkerom for klatrere.

— Dette vil bli et viktig og sosialt rom for alle som ønsker å utvikle seg som klatrere. Vi har også store tanker om å utvide tilbudet utover vinteren. Her vil tilbakemeldinger og ønsker fra kundene våre være sentrale og bli høyt prioritert, forteller han og fortsetter:

— Vårt ønske er å skape det beste og mest skreddersydde styrkerommet for klatrerne våre.. I første runde åpner vi med Moonboards og campus board, men om veldig kort tid vil Kilter Board være på plass.

Kjøp klippekort eller årskort her

Dette vil du finne i styrkerommet

Moonboards 25 og 40 grader
Hos Høyt Under Taket vil du finne to Moonboards, et på 25 grader og et på 40 grader. Det er flere tusen problemer du kan utfordre deg på. Klatretakene blir lyst opp med et lite ledlys ved siden av klatretaket du skal bruke utifra hvilken rute du vil prøve deg på.
Se mer om Moonboards her:

Kilter Board
Er litt større enn Moonboards, men har også et interaktivt system. I motsetning til Moonboardene som blir lyst opp av et enkelt lys vil hele klatretaket i denne veggen lyst opp. Dermed er de lette og se fra alle vinkler. Høyt Under Taket er et av de første klatresenterene i Norge som får et Kilter Board!
Se mer om Kilter Board her:

Campus board
Ulike treningsbjelker for å kunne finpusse fingerteknikken. Det blir campuslister fra moon og beastmaker bjelker.

Kjøp årskort nå for å bli med på klatringen hos oss:

Mens du venter kan du last ned appene her:

Last ned appen til moonboard her i app store
Last ned appen til moonboard her i play butikk

Last ned appen til kilterboard her i app store
Last ned appen til kitlerboard her i play butikk

Kjøp billetter

Kjøp billett ikon

Følg oss

Sosiale medier - Facebook Sosiale medier - Instagram

Nyhetsbrev