Velg klatresenter

Smitteverntiltak

Vi på Høyt Under Taket Tønsberg tar smittevern på alvor! Etter nye smitteverntiltak fra regjeringen har vi nå innført en rekke tiltak og anbefalinger på senteret!

Informasjon

Generelle råd fra oss:

  • Hold deg hjemme om du ikke er frisk!
  • Det skal til enhver tid holdes minst 1 meters avstand fra andre gjester og ansatte på senteret
  • God håndhygiene før og etter du har klatret!

Forhåndsbooking av billetter

For at vi skal kunne spore en eventuell smitte på senteret er vi avhengig av at vi registrerer alle som skal klatre hos oss.

Vi hadde derfor satt stor pris på om alle som skal klatre forhåndsbestiller billetter slik at køen i resepsjonen blir mindre og at innsjekkingen kan gå fortere og mer smertefritt.

Senteret er kun åpent for individuell trening

Vi kan kun holde senteret åpent for individuell trening. Det betyr at all klatring og trening hos oss skal foregå individuelt, og at 1 m avstand skal opprettholdes mellom alle uavhengig om man er i samme kohort eller ikke.

Arrangement og grupper

Maks antall personer på en gruppe er 20 stk. fra 15. desember. Dette betyr at alle som har bestilt en gruppebillett og er over 20 stk. vil bli kontaktet av oss for å finne et nytt tidspunkt. Vi vil også ha noe begrenset med kapasitet på tidsrom vi kan ta imot grupper, da vi må ta hensyn til alle gjestene på senteret.

Interne rutiner på senteret

Vi har god plass i senteret vårt og gjør vårt beste for å legge til rette for at det alltid skal være mulig å holde avstand og opprettholde god håndhygiene. Vi har gode renholdsrutiner og sørger for at det til er hver tid er såpe og papir tilgjengelig i våre toalettfasiliteter, og i tillegg flere stasjoner med håndsprit på strategiske steder rundt om på senteret!

Noen tips fra oss:

  • Legg klatreøkten til et tidspunkt der det er lite kunder. Vi har god kapasitet i tidsrommet 12:00 – 16:00 og 20:00 – 22:00
  • Ta hensyn til hverandre og hold god avstand
  • Prøv å fordel dere på hele senteret! Vi har mange klatrevegger med mange forskjellige problemer!

Har du spørsmål?