fbpx

Smitteverntiltakene er på plass. Les mer her

Treningsgrupper

Treningsgruppe Ungdom

Treningsgrupper er et tilbud til ungdom som er kjent med klatring og som ønsker å trene både buldring, tauklatring og lære grunnleggende/avansert klatreteknikk. Øktene har fokus på trening, teknikk, bevegelighet og stryke. Deltakerne får individuell oppfølging av våre erfarne instruktører. Treningsgruppene går fast 1 dag i uken og man melder seg på for hele perioden (10 uker). I tillegg får man med en kul t-skjorte!

Det er ikke krav om brattkort men ønskelig for de over 13 år.

Varighet: 1,5 time

Pris per deltaker: 2600kr, inkluderer en gøyal t-skjorte og leie av utstyr.

NB: Har du eget utstyr 0g/eller årskort, ta kontakt på epost tonsberg@hoytundertaket.no.

  • Pris med eget utstyr: 2100 kr
  • Pris med årskort (/u eget utstyr): 1600 kr
  • Pris med årskort og eget utstyr: 1100 kr

Maks antall: 12

 

Treningsgruppe Voksen

Treningsgruppe Voksen er et tilbud til de som vil utvikle klatreferdighetene sine videre.Vi vil ha fokus på trening, teknikk, bevegelighetstrening og styrketrening. Deltakerne får individuell oppfølging av våre erfarne instruktører. Treningsgruppene går fast 1 dag i uken og man melder seg på for hele perioden.

Krav: Brattkort

Varighet: 1,5 timer hver uke, med unntak av ferier og helligdager.

Utstyr er ikke inkludert i prisen.

Maks antall: 12

Treningsgruppe Jenter

Treningsgrupper Jenter er tilbud til jenter over 16 år som vil utvikle klatreferdighetene sine videre.Vi vil ha fokus på teknikk, bevegelighetstrening og styrketrening. Deltakerne får individuell oppfølging av våre erfarne instruktører. Treningsgruppene går fast 1 dag i uken og man melder seg på for hele perioden.

Krav: Brattkort.

Varighet: 1,5 timer hver uke, med unntak av ferier og helligdager.

Utstyr er ikke inkludert i prisen

Maks antall: 12

Treningsgruppe Senior

Lyst til å begynne med klatring? Eller har du drevet med klatring før? Uansett dette en gruppe for deg som er fra 60 år og eldre, både med og uten klatreerfaring. Høydeskrekk er ingen hindring, du kan utfordre deg så selv så mye du er komfortabel med.

Du får en introduksjon til hva klatring og buldring går ut på, hvordan gradsystemet fungerer, gode tips til hvordan å komme i gang og veien videre. Samtidig vil du møte andre som ønsker å komme i gang med klatring og buldring. Instruktøren tilpasser individuelt og gir oppfølging på ditt nivå.

Etter klatringen er det gratis kaffe og sosialt.

Varighet: 1,5 timer hver uke, med unntak av ferier og helligdager.

Utstyr er ikke inkludert i prisen.

Maks antall: 12