Velg senter

BuldreJam hos Høyt Under Taket Kokstad

En gøyal og avslappet buldrekonkurranse!

Hva er egentlig BuldreJam? 

BuldreJam hos Høyt Under Taket Kokstad er et populært event hvor vi møtes i en hyggelig setting for å utfordre hverandre og gå forskjellige bulder. På BuldreJam kan du vinne premier, bli kjent med nye folk og forbedre buldreferdighetene dine!

BuldreJam hos Høyt Under Taket Kokstad

Buldring er klatring uten tau eller sele – du bruker bare klatresko for å komme deg opp. Dette er en flott aktivitet som gir både fysisk trening og sosialt samvær. I motsetning til tradisjonell klatring på høye vegger, foregår buldring på lavere vegger, som gjør det enklere å snakke med både buldrevenner og instruktører som kan gi deg tips og støtte.

mennesker-på-buldreevent

BuldreJam gjør buldring enda morsommere!

På BuldreJam samles en vennlig og inkluderende gruppe mennesker. Vi mener at fellesskapet er noe av det beste med buldring. Vi ønsker å få med flere og samtidig forbedre våre buldreferdigheter. Kanskje du også vil få et lite konkurranseinstinkt?

Slik fungerer BuldreJam

Når du deltar på BuldreJam, går konkurransen ut på å buldre så mange ruter som mulig i løpet av 2,5 timer. Du fyller ut ditt eget scorekort og samler poeng basert på hvor mange topper og soner du klarer å nå. Poengsystemet fungerer slik:

  • Topp: Du får poeng ved å nå toppen av en bulder og holde fast med begge hender på toppgrepet.
  • Sone: Hvis du ikke når toppen, men klarer å holde deg fast på et grep før toppen, får du poeng for sone.

Alle som deltar får også et ekstra pluss i boka! Etter konkurransen avslutter vi med en premieutdeling hvor alle har mulighet til å vinne en premie.

mange-mennesker-samlet-på-buldrejam-hos-høyt-under-taket-kokstad

Dette koster BuldreJam

  • Har du allerede klippekort eller medlemskap? Da trenger du bare å betale for «scorekort» som koster 100 kroner.
  • Trenger du både inngangsbillett og scorekort? Velg «Scorekort + inngangsbillett» for 200 kroner.

KlatrePub for voksne

Når klokken blir 21:00, er det 18 års aldersgrense på klatresenteret. Fra 21:00 til 23:00 rigger vi til en koselig kveld med pizza og muligheten for å henge med oss på senteret eller bli kjent med nye buldrevenner.

Hvis du vil ha pizza etter BuldreJam, husk å bestille FØR jammen starter. Da rekker de ansatte å ordne alt til buldrekonkurransen er ferdig.

Sjekk nettsidene våre for neste BuldreJam-dato.

Vi jammes!

mann-som-ser-opp-i-buldreveggen
Kjøp billetter