Velg klatresenter

Klatrevegger

KLATREVEGGER - for nybegynnere

For å klatre i klatreveggene kreves det ingen erfaring med klatring fra tidligere! Her kan du selv velge hvor vanskelig eller lett du vil klatre. Nybegynnerne vil finne noe som passer, men det vil også de som er mer erfarne klatrere gjøre. Klatreveggene har ulike ruter som er tydelig merket. For å være sikret når du klatrer har vi autosikring (Autobelay) som du fester deg til før du starter klatringen. Bare møt opp på Høyt Under Taket, så vil våre klatreverter gi deg en gratis innføring i hvordan en Autobelay fungerer.

De som kan klatre led eller topptau kan ha med eget utstyr.

Husk innesko! Det er forbudt med utesko inne på klatresenteret.

KLATREVEGGER - for erfarne

Klatresenteret har klatrevegger også for de som har klatret mye før. Det er flere klatrelinjer og du kan leie tau for å klatre på led hvis du ikke har med tau selv.

Vi har mange autosikringer (Autobelay) på klatresenteret. Dette er en fordel hvis du ikke har noen til å sikre deg eller ønsker å klatre alene.

Vi oppdateter og skrur om klatreruterene med jevne mellomrom

Husk innesko! Det er forbudt med utesko inne på klatresenteret.

AUTOSIKRING/AUTOBELAY

Vi har autosikring(Autobelay) – alle får gratis innføring av våre klatreverter før bruk. Man behøver ingen forkunnskaper for å bruke Autosikring(Autobelay) hos oss.

KLATRING I KLATREVEGGENE:

Alle har lov til å klatre, men alle har ikke lov til å sikre andre klatrere i tau. Da må man ha brattkort eller topptaukort.
Barn under 13 år skal være under tilsyn av ansvarlig person over 18 år.

PRAKTISK INFO

Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket finner du her