Velg senter

Klatrevegger

KLATREVEGGER - for nybegynnere

For å klatre i klatreveggene kreves det ingen erfaring med klatring fra tidligere! Her kan du selv velge hvor vanskelig eller lett du vil klatre. Nybegynnerne vil finne noe som passer, men det vil også de som er mer erfarne klatrere gjøre. Klatreveggene har ulike ruter som er tydelig merket. For å være sikret når du klatrer har vi automatsikring (autobelay) som du fester deg til før du starter klatringen. Bare møt opp på Høyt Under Taket, så vil våre klatreverter gi deg en gratis innføring i hvordan en autobelay fungerer.

KLATREVEGGER - for erfarne

Klatresenteret har klatrevegger også for de som har klatret mye før. Det er flere klatrelinjer og du kan leie tau for å klatre på led hvis du ikke har med tau selv.

Vi har mange autobelayer på klatresenteret. Du trenger dermed ikke en klatrepartner. Og hvis dere er to kan dere varme opp og oppdatere hverandre på ståa samtidig!

Vi oppdaterer og skrur om klatrerutene med jevne mellomrom.

AUTOMATSIKRING/AUTOBELAY

Vi har automatsikring (Autobelay) – alle får gratis innføring av våre klatreverter før bruk. Man behøver ingen forkunnskaper/brattkort for å bruke autobelay hos oss.

KLATRING I KLATREVEGGENE:

Alle har lov til å klatre i tau, men skal du sikre noen må du ha brattkort eller topptaukort.
Barn under alltid 13 år skal være under tilsyn av ansvarlig person over 18 år.

PRAKTISK INFO

Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket finner du her

Kjøp billetter