Velg senter

Buldring

BULDRING

Buldring er klatring i sin pureste form. Du trenger rett og slett bare et par klatresko og en vegg til å klatre på, så er du i gang. Buldring krever ingen forkunnskap eller kurs, kun en liten innføring du får av oss.

Alle bulderne våre på klatresenteret har fargekode ut ifra vanskelighetsgrad. Du finner enkelt frem til det som passer for deg enten du har mye erfaring eller er en fersk buldrer.

Godt utvalg av bulder

Vi har et stort buldreområde fordelt på 2 etasjer med utfordringer for alle, både nybegynnere og erfarne. Med jevne mellomrom blir det skrudd nye buldre, så det er ingen fare for å gå lei av problemene. Buldrerutene (problemene, som det heter på fagspråket) er godt merket og det vil være gøy og utfordrende for nybegynneren og for den som har klatret en stund.

Husk klatresko! 

Det mulighet for leie av klatreutstyr på klatresenteret. Se full prisliste her.

Kilter Board

Er du likevel en stamgjest og trenger litt påfyll i mellom nye sett med problemer så er kilterbrettet den perfekte treningspartner! Dette er en treningsvegg med ulike klatretak som er på en hydraulisk lift for å endre hellingsvinkelen på brettet. For å få fullt utbytte av veggen må du laste ned en app hvor du får tilgang til ca 70 000 (!) problemer du kan klatre og trene på. Når du har valgt ut problemet du vil trene på, så vil små lys vise deg hvilke tak du skal bruke som start/slutt og hvor du skal plassere hender og føtter. Det geniale med denne veggen kombinert med appen er at uansett hvor i verden du finner et Kilter Board – så kan du klatre og trene på de samme problemene. Du kan lage dine egne problemer eller bla igjennom tusenvis av eksisterende i appen og ikke minst følge prosjektene dine.

Last ned appen her:

Last ned appen til kilterboard her i app store
Last ned appen til kilterboard her i play butikk

Buldreområdet

  • Alle kan bruke buldrerommet
  • Ikke gå under de som klatrer, vis hensyn og pass på hverandre.
  • Barn under 13 år skal være under tilsyn av ansvarlig voksen over 18 år.

Praktisk info

Nyttig informasjon som er greit å få med seg i før du besøker oss.

Kjøp billetter