Velg senter

Barn og Ungdom

Barneklatring 6 - 9 år

Vi har fritidsklatring for barn som har lyst til å bli kjent med klatring. Vårt fokus er å skape klatreglede og gi barna en mulighet til å bli kjent med ulike klatreaktiviteter. Våre instruktører vil finne gode utfordringer med varierte aktiviteter.

Ungdomsklatring 9 - 12 år

Ungdomsklatring gir en innføring i ulike klatrearter og grunnleggende klatreteknikk. Ungdommene lærer de grunnleggende sikkerhetsrutinene som kreves i klatring på en trygg måte. Våre instruktører vil finne varierte utfordringer som passer den enkeltes nivå. Vårt fokus er å legge til rette for mestring og samtidig lære om grunnleggende klatreteknikk og bevegelighet.

Klatreskole 13 - 18 år

Klatreskole 13-18 år er et tilbud til ungdom som er kjent med klatring fra før og som ønsker å trene både buldring, tauklatring og lære grunnleggende/avansert klatreteknikk.

Barnebursdag hos Høyt Under Taket Skien

Bursdag med klatring for barna!

Har du barn som er glad i å klatre? Høyt Under Taket Skien arrangerer barnebursdager for barn i alle aldre!

 

Klatre- og friluftscamp 2024!

Ta del i sommerens store høydepunkt! Vi arrangerer klatre- og friluftscamp i sommerferien over 5 dager for barn og ungdom!

Skoleklasser

Klatring for skoleklasser!

Legg årets avslutningstur, bli-kjent-tur eller kanskje kroppsøvingstimen til klatresenteret!

Vi har en rekke ulike klatrevegger og klatreløyper som elevene kan boltre seg med. Prøv tradisjonelle klatrevegger, temaklatrevegger, buldring eller innendørs klatreløyper!

Kontakt oss for bestilling av større grupper.

Kjøp billetter