Velg klatresenter

Opplev klatring som gir deg mestringsfølelse i sikre omgivelser.

Medlemskap - INGEN BINDINGSTID!!

Bli HUT medlem og få tilgang til hele senteret! Vi har både 12 måneders medlemskap og medlemskap med månedlig trekk - UTEN BINDINGSTID!

Barn og Ungdomsklatring

Etter en kjempepopulær første runde med barn og ungdomsklatring, starter andre runde opp i uke 44! I 7 uker lærer barna om klatring og bevegelse. En aktiv og sunn fritidsaktivitet som passer de fleste!

Buldring

Buldring er en fin inngangsport til klatring, hvor man kun trenger sko og godt humør! Man klatrer til man faller eller hopper ned, og lander trygt på en madrass.

Grunnkurs/Brattkort

Du lærer alt du trenger for å klatre på innevegger. På kurset lærer du sikringsteknikk, riktig bruk av utstyr og opptreden i et klatresenter. På denne måten kan du ta vare på din egen og medklatrernes sikkerhet.

Klatring for familien

Vi har egen billett for familier på inntil 5 personer som inkluderer sele og sko, en perfekt søndagsaktivitet for alle aldre! Tar du med familien flere ganger til klatresenteret anbefaler vi familieklippekort.

Klippekort

Vil du besøke oss flere ganger kan klippekort på 10 eller 25 klipp lønne seg. For familier har vi eget familieklippekort med 20 klipp med alt utstyr inkludert hvor barna kan leke seg i veggen, og mor og far får seg en treningsøkt.

Gavekort på en opplevelse

Et besøk til Høyt Under Taket passer for de aller fleste, enten det er mor, bror, bestemor, en venn eller en god kollega. Bruk gavekortet på kurs med våre flinke instruktører, eller ta med vennegjengen på en økt i veggen.

Ikon for høyre seksjon

Barn og ungdom

Har du aktive barn i hus? Vi tilbyr klatring som fritidsaktivitet for barn i alle aldre. Les mer her.

Ikon for venstre seksjon

Opplevelsesklatring

Hos oss trenger du ingen forkunnskap om klatring for å ha det gøy. Les mer om opplevelsesklatring for alle.