Autobelay

Hos Høyt Under Taket har vi som mål å gjøre klatring tilgjengelig for alle. Du kan besøke oss alene eller sammen med venner helt uten forkunnskaper eller utstyr. Vi bruker autobelay i alle våre klatresenter.

Klatring med autobelay på Høyt Under Taket 

Hos Høyt Under Taket har vi som mål å gjøre klatring tilgjengelig for alle. Du kan besøke oss alene eller sammen med venner helt uten forkunnskaper eller utstyr. 

Alle våre klatresentere er utstyrt med et stort antall automatiske sikringsmaskiner, autobelay, som gjør det mulig for nybegynnere å komme raskt i gang med klatring på de høyere veggene. Antall automatiske sikringsmaskiner vil variere fra senter til senter. 

Du kan klatre hos oss uten erfaring

Du trenger ingen formell kompetanse som brattkort eller annen sikringskompetanse for å klatre med våre automatiske sikringsmaskiner.

For å benytte seg av våre automatiske sikringsmaskiner må du gjennomgå en kort opplæring med en av våre ansatte. Opplæringen tar kun noen få minutter. 

Barn under 13 år kan også klatre med våre automatiske sikringsmaskiner, men da kreves det at en voksen person er med som ansvarlig og at denne personen har deltatt på opplæring.  

Sikkerheten og kravet til vedlikehold er strenge for de automatiske sikringsmaskinene. Vi gjennomfører daglige, ukentlige, halvårlige og årlige kontroller av alle enhetene hos oss.  

Klar for å klatre?

Opplev klatring som gir deg mestringsfølelse i sikre omgivelser.

Medlemskap