Hvorfor er buldring bra? Fordi BuldreJam!

Sosialt, uhøytidelig og lavterskel – alle våre klatresentre arrangerer Buldrejam! 

Sosialt, uhøytidelig og lavterskel – alle våre klatresentre arrangerer BuldreJam! 

Hva er BuldreJam? 

Vi tar det fra toppen! Buldring er klatring uten tau og klatresele – du bruker kun klatresko for å komme deg opp og frem. En BuldreJam er når vi møtes i en uformell setting for å leke oss med ulike problemer (det samme som “utfordringer” på dagligspråket) i buldreveggen.

tre-gutter-som-sammenligner-scorecard-på-buldrejam-hos-høyt-under-taket-skien

BuldreJam er Høyt Under Takets uformelle buldrefest hvor alle nivåer møtes for å utfordre seg selv, ha det gøy og bygge et godt klatrefellesskap!

Hvorfor er buldring bra? 

Buldring er mer variert enn du tror! I tillegg til flere helsefordeler som bedre styrke, kondisjon og mental trening, er buldring en sosial aktivitet. I motsetning til tradisjonell klatring hvor du gjerne er høyt oppe i klatreveggen, foregår buldring på lavere vegger med større mulighet til å være mer i kontakt med andre. For eksempel en buldrevenn eller en instruktør. 

tre-mennesker-står-og-ser-på-en-venn-som-går-et-bulder

BuldreJam gjør buldring enda bedre

Vi synes fellesskapet er noe av det beste med buldring! Og vi ønsker å få med oss flere, samtidig som vi også vil øve oss på å bli bedre i buldring og tenne en liten konkurransegnist hos deg som vil buldre hos oss. 

Slik fungerer BuldreJam

Når du deltar på BuldreJam går du så mange bulder du kan innenfor en tidsramme på 2,5 timer, fyller ut ditt eget scorecard (poengkort), og samler poeng for hvor mange topper og soner du klarer. Resultatlistene skiller kun mellom damer og menn.

  • Topp: 

Du får poeng for å nå toppen av et bulde og holder fast med begge hender på topptaket.

  • Sone: 

Hvis du ikke når toppen, men klarer å holde deg fast på et grep i buldreveggen før du når toppen, får du poeng for sone.

Når konkurransedelen av BuldreJam er over, har vi en felles avslutning med uttrekkspremier. Så alle har en mulighet til å vinne noe! 

ung-dame-som-fyller-ut-scorecard

Dette koster BuldreJam

  • Har du allerede klippekort eller medlemskap? Velg bare “scorecard” for en hundrings.
  • Trenger du inngangsbillett til klatresenteret? Velg «Scorecard + inngangsbillett» for to hundre kroner.

KlatrePub for voksne

Når det lakker og lir’ mot kveld, blir det 18 års aldersgrense (beklager, kids!) på klatresenteret. Fra 21:00 til 23:00 legger vi opp til pizza og sosialt for de voksne. Ta med deg vennene eller kollegaene dine!

Vil du ha pizza etter BuldreJam? Husk å bestille FØR jammen starter, så våre ansatte kan sørge for at alt er klart når du er ferdig med buldringen.

Følg med på nettsidene våre for å se neste dato for BuldreJam.

Velg ditt nærmeste Høyt Under Taket Klatresenter ved å trykke på den oransje knappen.

Vi Jammes! 

ung-mann-som-smiler-til-kameraet-på-buldrejam

Klar for å klatre?

Opplev klatring som gir deg mestringsfølelse i sikre omgivelser.

Medlemskap