Velg klatresenter


Klatrevegger

KLATREVEGGER - for nybegynnere

For å klatre i klatreveggene kreves det ingen erfaring med klatring fra tidligere! Her kan du selv velge hvor vanskelig eller lett du vil klatre. Nybegynnerne vil finne noe som passer, men det vil også de som er mer erfarne klatrere gjøre. Klatreveggene har ulike ruter som er tydelig merket ut ifra vanskelighetsgrad. For å være sikret når du klatrer har vi autosikring (auto belay) som du fester deg til før du starter klatringen. Du får en kort opplæring når du kommer på klatresenteret, før du kan bruke autosikringene på klatresenteret.

De som kan klatre (led/topptau) kan ha med eget utstyr.

Husk innesko! Det er forbudt med utesko inne på klatresenteret.

KLATREVEGGER - for erfarne

Klatresenteret har klatrevegger også for de som har klatret mye fra før. Det er flere ruter boltet og du kan leie tau for å klatre på led hvis du ikke har med selv.

Vi har mange autosikringer (auto belay) på klatresenteret, dette er en fordel hvis du ikke har noen til å sikre deg en dag du vil klatre.

Husk innesko! Det er forbudt med utesko inne på klatresenteret.

Autosikring - auto belay

Vi har autosikring (auto belay) – alle må igjennom en kort opplæring på klatresenteret før du starter å klatre.

Klatring i klatreveggene:

Alle har lov til å klatre, men ikke alle har lov til å sikre andre klatrere i tau. Da må du ha brattkort eller topptaukort. På klatresenteret holder vi kurs gjennom hele året for de som ønsker å ta grunnkurs/brattkort.

Barn under 13 år skal være under tilsyn av ansvarlig person over 18 år.

Praktisk info

Nyttig informasjon som er greit å få med seg før du besøker oss finner du her.